VELIKA AKCIJA ČIŠĆENJE LAPTOPA OD PRAŠINE

Servis kompjutera Beograd > Akcije > VELIKA AKCIJA ČIŠĆENJE LAPTOPA OD PRAŠINE

PC Master servis računara i laptopova Vam ovom prilikom izlazi u susret i nudi po akcijskoj ceni uslugu čišćenja laptopa – zamenu termalne paste, podmazivanje kulera i dijagnostiku. Tim stručnjaka sa višegodišnjim isksutvom zadužen je za obavljanje ovog posla. Na Vama je samo da još danas preuzmete Vaš besplatan kupon.

%Servis%kompjutera

VELIKA AKCIJA U TOKU 40% POPUSTA NA ČIŠĆENJE LAPTOPA OD PRAŠINE !!!!


U saradnji sa portalom na vidiku, napravili smo promociju za sve korisnike koji se još uvek dvoume za čišćenje laptopa od prašine. Kako se bliži leto ovo je idealna prilika da uz neverovatan popust osveže svog ljubimca.Kupon možete preuzeti na gore navedenom linku:

Ako vam se laptop mnogo greje u predelu tastature ,gasi se posle nekoliko minuta rada ili osećate miris plastike, to znači da je došlo do pregrevanja čipova jer su se zapušili otvori koji služe za ventilaciju i izbacivanje toplog vazduha. Temperatura ne sme prelaziti 60 stepeni.

U tim situacijama neophodno je uraditi detaljno čišćenje ventilatora u vašem laptopu, odnosno čišćenje laptopa.

Nagomilana prašina može prouzrokovati ozbiljne kvarove,čije popravke mogu iznositi mnogo više nego redovan servis.

Izlažete se mogućnosti da izgubite važne podatke i sve to dovodi do dodatnih troškova.

Mi vam nudimo najjednostavnije i najjeftinije rešenje koje podrazumeva čišćenje laptopa od prašine, podmazivanje ventilatora, mazanje čipova termalnom pastom radi bolje provodljivost toplote, izduvavanje celog kućišta laptopa.

 

Da rezimiramo još jednom:

Nataloženo smeće može značajno ugroziti ispravnost vašeg laptopa i izazvati ozbiljne probleme kao što je pregorevanje procesora ili grafičke kartice. Ukoliko se tastatura pregreva, a ventilator ubrzano radi i izduvava vruć vazduh, vreme je za hitno čišćenje kulera na laptopu. Usporen rad računara i teško dizanje sistema takođe mogu ukazivati na potrebu za čišćenjem.
Ukoliko temperatura u laptopu prelazi 60 stepeni Celzijusa, stanje je alarmantno. Toplota ugrožava matičnu ploču i integrisane čipove, što ih konačno može dovesti do otkazivanja.
Upotreba i odlaganje laptopa u prostorijama punim duvanskog dima, korišćenje ćebeta ili kreveta kao podloge i dodirivanje uređaja prljavim i masnim rukama dovode do gomilanja prljavštine u kućištu laptopa i usporavanja njegovog rada.
 Čišćenje laptopa od prašine podrazumevana je stavka redovnog održavanja računara. Postupak čišćenja neophodno je obavljati bar jednom godišnje i to najbolje pre letnjih meseci, kada je usled visokih temperatura posao kulera otežan.

PRATITE NAS NA FACEBOOK-u

Čiscenje laptopa od prašine, zamena termalne paste, podmazivanje kulera, dijagnostika, servis laptopova, PC Master servis računara i laptopova.