O nama

KO SMO MI

SERVIS KOMPJUTERA i LAPTOPOVA

%Servis%kompjutera

Ukoliko do sada još uvek niste posetili ni jedan servis laptopova, onda ste vi jako veliki srećnik. U zapadnom svetu je prosto neverovatno, da korisnik bar jedanput godišnjene poseti neki servis laptopova.
PC MASTER – Servis kompjutera je firma sa iskustvom i renomeom koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti servisiranja i održavanja računara, laptopova i opreme. Naš servis održava računarsku tehniku u većem broju ambasada, radio stanica, zdravstvenih klinika kao i kod brojnih zadovoljnih klijenta na teritoriji Beograda.
Naš strpljivi tim servisera će rado saslušati Vaš problem .
Ako je problem lako rešiv serviseri će u kratkom vremenu otkloniti sve kvarove nastale na vašem računaru.
Ako je kvar teže prirode serviseri će u što kraćem roku izvršiti kompletnu dijagnostiku, potom Vas pozvati i javiti opis kvara najbolje rešenje i cenu same popravke kompjutera .
Svaki preuzet računar se popravlja u najkraćem mogućem roku, a najkasnije za 7 dana ako je neophodno nabaviti neki deo, jer PC MASTER Servis kompjutera Beograd misli na vas i na vaše privatne i poslovne obaveze .

Serivis kompjutera i servis laptopova možda većini zvuči isto. Ali razlika je velika posebno u pristupu i rešavanju problema kada je hardverski deo u pitanju. Zato mi uvek posebno ističemo servis laptopova.

Nekoliko razloga da nas pozovete

• Kompjuter se greje u toku rada
• Gasi se sam nakon nekog vremena
• Nečuje se zvuk ventilatora

Kada je servis laptopova u pitanju u našem servisu vršimo usluge servisiranja za skoro sve brendove zastupljene na našem tržištu: Dell, Hp, Acer, Asus, Samsung, Fujitsu, Toshiba, MSI,Sony, IBM, Lenovo
Sprečite skupe kvarove i produžite radni vek svog računara! Čuvajte svoje ulaganje.

Ukoliko ste neodlučni i niste sigurni da li je potrebno čišćenje za vaš laptop ovde pomaže poslovica „bolje sprečiti nego lečiti“. Servis laptopova bi se trebao odraditi bar jednom godišnje, kao što to činite i za vaš auto. Na taj način ćete sprečiti nepotrebne izdatke i na vreme otkriti ukoliko ima nekih nepravilnosti. Naravno to se odnosi i na servis kompjutera odnosno desktop računara.

 

Održavanje kompjutera za preduzeća

Naša procedura

%Servis%kompjutera

1. PRIJEM NA SERVIS

Nakon što vas sasluša i unese opis problema u revers naš serviser će vas upoznati sa uslovima servisiranja, kao i jedan primerak reversa dati vama, kako biste mogli kasnije preuzeti svoj računar.

%Servis%kompjutera

2. DIJAGNOSTIKA

Pre bilo kakve intervencije neophodno je uraditi kompletan pregled i dijagnostiku. Tek nakon detalnog pregleda, korisnik se obaveštava koji su sve problemi i dogovaramo se o daljem toku popravke.

%Servis%kompjutera

3. POPRAVKA

Nakon popravke sledi kompletno testiranje hardvera i softvera. Tek nakon toga kada smo sigurni da ispunjava sve uslove za normalan rad smatra se popravljenim.

%Servis%kompjutera

4. PREUZIMANJE

Nakon toga poziva se korisnik i obaveštava da je servis kompjutera završen i da može doći da ga preuzme.

Naš portfolio možete pogledati na sledećem linku : Reference