Cenovnik

SVE NA JEDNOM MESTU!!!

Pored redovnog servisa i održavanja, kod nas možete kupiti neohodne delove po izuzetno povoljnim cenama, jer nabavljamo svu robu direktno iz veleprodajnih distributivnih centara.
PRE NEGO ŠTO OTPIŠETE SVOJ KOMPJUTER DOPUSTITE NAŠEM SERVISU DA VAM POKAŽE DA MOŽE BITI OPET KAO NOV!
Ako imate bilo kakav kvar, problem ili pitanje, kontaktirajte nas ODMAH.

Laptop (notebook, netbook, laptop) su nam omogućili da sve informacije imamo uvek sa sobom i da poslove možemo obavljati u svakom trenutku i na bilo kom mestu. No kako se radi o visokointegriranim uređajima vrlo malih dimenzija, sa specifičnim komponentama, servisiranje, instaliranje ili dogradnja istih predstavlja izuzetno zahtevnu zadatak, specifičnu servisnu opremu, znanja i tehnologiju. Tim više što se radi o skupim uređajima. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa prenosnim računarima opremili smo specijalizovani mikroelektroničke servis za najzahtevnije popravke, dogradnje, prilagođavanja i podešavanja svih vrsta prenosnih računara.
Naš servis laptopa vrši sve vrste popravki kao što su zamena ekrana, zamena tastature, zamena gornjeg i donjeg kučišta, zamena šarki , zamena hard diska, RAM memorije te nadogradnju svih komponenti.

Servis kompjutera Beograd se trudi da u što kraćem vremenskom roku uradi kvalitentetnu dijagnostikui servis. Ukoliko kvar ne iziskuje poručivanje novih delova, servis se rešava u toku istog a najkasnije sutra.

Servis kompjutera Beograd, zamena laptop ekrana, čišćenje od prašine, podmazivanje ventilatora, zamena dc konektora, instalacija sistema.