Cenovnik

SVE NA JEDNOM MESTU!!!

Pored redovnog servisa i održavanja, kod nas možete kupiti neohodne delove po izuzetno povoljnim cenama, jer nabavljamo svu robu direktno iz veleprodajnih distributivnih centara.
PRE NEGO ŠTO OTPIŠETE SVOJ KOMPJUTER DOPUSTITE NAŠEM SERVISU DA VAM POKAŽE DA MOŽE BITI OPET KAO NOV!
Ako imate bilo kakav kvar, problem ili pitanje, kontaktirajte nas ODMAH.

Cenovnik servisa laptopova

Dijagnostika kvara (gratis ako popravljate laptop kod nas) 1.000 din
Čišćenje laptopa koji ima poklopac s donje strane Od 1.500 din
Čišćenje laptopa koji se ceo rasklapa Od 2.500 din
Zamena kulera na laptopu i gratis čišćenje laptopa Od 3.000 din
Zamena / nadogradnja komponenti  (SSD,HDD, RAM…) 2.500 din
Zamena invertera 1.500 din
Zamena flet kabla 2.500 din
Zamena ekrana 3.500 din
Zamena tastature na laptopu 1.000 din
Zamena kućišta ili šarki laptopa 2.500 din
Popravka ili zamena DC konektora (gratis čišćenje kulera) 2.500 din

Cenovnik usluga servisa desktop računara

Zamena napajanja sa čišćenjem Od 1.500 din
Instalacija kompletnog sistema  Windows 7/8/10 full 2.500 din
Čišćenje virusa sa antivirus licenc 1 godina 2.000 din
Optimizacija sistema 1.500 – 2.500 din
Radni sat za sve što nije u cenovniku 1.000 din

Napomena

Cenovnik servisa laptopova
Navedene su cene za servis laptopova, a delovi se plaćaju posebno, prema cenovniku

Cenovnik delova za laptop
Navedene su okvirne cene delova, za neke laptopove delovi su jeftiniji, za druge skuplji, pa za tačnu cenu pozovite. Ne prodajemo delove posebno, samo sa ugradnjom !
GARANCIJA na ekrane je 6 meseci za polovne i 12 meseci za nove

Cenovnik usluga servisa desktop računara
Navedene su cene za desktop računara, a delovi se plaćaju posebno prema cenovniku.

Zamena tastature na laptopu

%Servis%kompjutera

Sistem se ruši ili zamrzava

Često kada se kompjuter kvari ili se „zamrzava“, uzrok može biti sukob hardvera, oštećen softver ili neispravni upravljački programi. Možda imate problem sa virusom ako vam se pojavljuju dosadni iskačući prozori dok surfujete internetom ili se čini da se vaši programi jednostavno ne ponašaju onako kako su ranije radili.

Virus ili špijunski softver

Jedan od najneugodnijih problema sa računarima su napadi virusa. Možemo da instaliramo kompatibilan antivirusni softver i zaštitne zidove i pokušamo da popravimo bilo kakvu štetu koju je vaš računar pretrpeo virusom ili špijunskim softverom. U većini slučajeva možemo da pokrenemo vaš laptop ili računar u toku istog dana.

Vraćanje izgubljenih podataka

u 99 posto slučajeva uspešno vraćamo izgubljene ili oštećene podatke. Nudimo savete o sistemima rezervnih kopija kako bi se sprečilo ponovno pojavljivanje izgubljenih podataka.

Nadogradnja SSD uređaja

Ako vaš laptop ili računar radi sporo, možemo ugraditi nov brži i pouzdaniji  SSD disk umesto postojećeg HDD. Sigurno ćete odmah videti razliku u brzini, vaš kompjuer ili laptop će raditi brže nego kada je bio potpuno nov.

Laptop (notebook, netbook, laptop) su nam omogućili da sve informacije imamo uvek sa sobom i da poslove možemo obavljati u svakom trenutku i na bilo kom mestu. No kako se radi o visokointegriranim uređajima vrlo malih dimenzija, sa specifičnim komponentama, servisiranje, instaliranje ili dogradnja istih predstavlja izuzetno zahtevnu zadatak, specifičnu servisnu opremu, znanja i tehnologiju. Tim više što se radi o skupim uređajima. Ukoliko imate bilo kakvih problema sa prenosnim računarima opremili smo specijalizovani mikroelektroničke servis za najzahtevnije popravke, dogradnje, prilagođavanja i podešavanja svih vrsta prenosnih računara.
Naš servis laptopa vrši sve vrste popravki kao što su zamena ekrana, zamena tastature, zamena gornjeg i donjeg kučišta, zamena šarki , zamena hard diska, RAM memorije te nadogradnju svih komponenti.

Servis kompjutera Beograd se trudi da u što kraćem vremenskom roku uradi kvalitentetnu dijagnostikui servis. Ukoliko kvar ne iziskuje poručivanje novih delova, servis se rešava u toku istog a najkasnije sutra.

Servis kompjutera Beograd, zamena laptop ekrana, čišćenje od prašine, podmazivanje ventilatora, zamena dc konektora, instalacija sistema.

%Servis%kompjutera