Servis laptopova

Servis kompjutera Beograd > Servis laptopova

Servis laptopova

Ukoliko ste dugogodišnji vlasnik prenosnog računara ili kako ga mi skraćeno zovemo laptopa, a do sada još uvek niste posetili ni jedan servis laptopova, onda ste vi jako veliki srećnik. U zapadnom svetu je prosto neverovatno, da korisnik bar jedanput godišnjene poseti neki servis laptopova. Ne, ne zato što su oni lošijeg kvaliteta, naprotiv. Redovnim godišnjim pregledom i servisom će se produžiti životni vek . na taj način vaš računar uvek koristi svoje maksimalne kapacitete.

Kvalitetne usluge servisa računara uz zagarantovano zadovoljstvo uslugama. Tokom servisiranja računara stavljamo akcenat na potrebe korisnika i automatizaciju procesa radi boljeg korisničkog iskustva i jednostavnosti upotrebe. Naše održavanje softvera je optimizovano tako da možete izbeći mnoge potencijalne pretnje kao što su računarski virusi, zlonamerni programi i računarski trojanski virusi. Zadovoljstvo našim računarskim uslugama je zagarantovano.

Održavanje kompjutera za preduzeća

BRZO, POUZDANO, KVALITETNO

Širok spektar računarskih usluga

* Zamena – ugradnja ekrana na laptopu *

Zamena – ugradnja novog hard diska na laptopu *

Zamena – ugradnja – SSD diska na laptopu *

Zamena – ugradnja tastature na laptopu *

Zamena – ugradnja CD/DVD uređaja *

Popravka ili zamena DC konektora za napajanje laptopa *

Čišćenje laptopa od prašine *

Punjači za laptopove – popravka punjača za laptopove.

Prodaja novih, originalnih i zamenskih punjača za laptopove *

Pratite naš YT kanal

Pristupačne cene

SERVIS KOMPJUTERA I LAPTOPOVA

Vaše zadovoljstvo je naš primarni cilj.

Ukoliko laptop ne daje sliku posle paljenja, nakon detaljnog pregleda i dijagnostike jedan od najčešćih kvarova jeste neispravne lampe ekrana na laptopu ili neispravan flet kabl na laptopu tako da se može uraditi zamena lampe na ekranu laptopa ili zamena flet kabla * Ukoliko matična ploča podržava moguće je da se uradi nadogradnja memorije na laptopu, i na taj način dobijete ubrzanje rada laptopa * Čišćenje virusa, trojanaca,adware, malware i ostalog zlonamernog softvera – instalacija i podešavanje antivirus zaštite laptopa * Instalacija operativnog sistema po želji klijnta kada je to moguće ili u zavisnosti od specifikacije komponenti šta je proizvođač predvideo * Instalacija originalnih drajvera, i programa. * Optimizacija sistema * Podešavanje wireless interneta i E-maila * Spašavanje podataka sa ispravnih i neispravnih laptopova……

Ugrađujemo isključivo originalne delove. Tek ako bi se desilo da originalni delovi nisu dostupni kod naših uvoznika, možemo vam ponuditi kompatibilan zamenski deo a samim tim i manju cenu.