AKCIJA – DO KRAJA SEPTEMBRA!!! Čišćenje laptopa od prašine

Servis kompjutera Beograd > Uncategorized > AKCIJA – DO KRAJA SEPTEMBRA!!! Čišćenje laptopa od prašine
AKCIJA – DO KRAJA SEPTEMBRA!!! Čišćenje laptopa od prašine

AKCIJA – DO KRAJA SEPTEMBRA!!! Svim korisnicima koji se odluče za čišćenje laptopa od prašine, POKLANJAMO 20% POPUSTA za instalaciju sistema!

Pospremite svoj laptop i olakšajte sebi prve školske dane. Uživajte u Vašem računaru, kao onog dana kada ste ga kupili. Osvežite operativni sistem, bez brige od gubitaka podataka

Ukoliko ste primetili da vam se laptop jako greje u predelu tastature, da bude vruć i da se oseća miris plastike, gasi se posle par minuta rada ili kada pokrenete nešto zahtevno, to znači da dolazi do pregrevanja vitalnih čipova jer su začepljeni otvori za ventilaciju i izbacivanje vrućeg vazduha. U tom slučaju mora se uraditi čišćenje ventilatora( coolera ), na laptopu, čišćenje laptopa. To Vam je kao redovan servis uz koji ćemo pregledati operativni sistem i uraditi test ostalih komponenti.

Ventilator na laptopu ima ulogu da sav vrući vazduh pokupi i da svojim radom izbacuje napolje kroz rešetkast otvor. Vremenom se taj otvor začepi i prekrije ga prašina, tada sav vruć vazduh ne može da izađe i ostaje u kućištu laptopa. Takođe možete primetiti da ventilator brže radi i da zuji. Ustvari na taj način on pokušava da svojim ubrzanim radom ohladi matičnu ploču, ali je to nemoguće.

Temperaturu na laptopu možete proveriti sa jednostavnim programom Core Temp, ako temperatura prelazi 60 stepeni to je kritično. Već tada matična ploča i svi čipovi integrisani na njoj trpe i vrlo lako mogu da otkažu. U tom slučaju rizikujete mnogo veću cenu popravke ili kupovine matične ploče. Takođe možete primetiti i da se laptop gasi sam od sebe, posebno ako se uključe neki zahtevni programi, igrice ili filmovi. To znači da se laptop ne smeviše koristi i da se mora pod hitno odneti u servis kako bi se očistio od prašine i zamenila termalna pasta.

Shvatite ovo i kao savet i kao upozorenje. Jer odlaganjem čišćenja rizikujete veliki kvar laptopa. Posebno što hard disk isto tako nije otporan na toplotu u laptopu i može lako da se pokvari. Time rizikujete još veći trošak. Kupovinu novog hard diska, instalaciju sistema i spašavanje podataka ukoliko je moguće.

Zato se Servis kompjutera Beograd trudi da vam ponudi jednostavno rešenje, čišćenje laptopa od prašine, podmazivanje ventilatora, mazanje čipova termalnom pastom radi bolje provodljivosti toplote, čišćenje celog kućišta laptopa.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uz popust od 20 % osvežite svoj laptop novim operativnim sistemom bez straha od gubitka podataka. Na taj način dobićete kompletno očišćen laptop, sa osveženim operativnim sistemom i podacima koje ste imali. Videćete osetnu razliku u radu.