AVG Srbija besplatna antivirus zaštita

Servis kompjutera Beograd > AVG Srbija besplatna antivirus zaštita

AVG Srbija besplatna Antivirus zaštita sa preko 200 miliona korisnika u svetu. Za sve što je bitno od sada na svim vašim uređajima.

%Servis%kompjutera
AVG antivirus zaštita

Besplatan antivirus. Neograničen broj uređaja.

Bilo da želite da zaštitite samo jedan uređaj ili uređaje cele porodice AVG antivirus je osmislio rešenje za vas.
Dobijate besplatnu antivirus zaštitu AVG Zen™ sa mogućnošću da podjednako zaštitie sve vaše uređaje bez obzira koju platformu koristite : Windows®, Мac ®  ili Android ™ .

%Servis%kompjutera AVG besplatan antivirus[/caption]

UKRATKO: AVG Anti-Virus je antivirusni program napravljen od strane kompanije AVG Technologies, koji ima besplatnu verziju za kućne korisnike. Postoje i profesionalne i server verzije, za koju se mora dodatno platiti. Ovi programi mogu pronaći viruse, i pokušati da isprave grešku. Ako ova operacija ne uspe, postoji opcija kojom se virus ostavlja u karantin i na taj način potpuno odstranjuje iz radnog procesa računara.

AVG – popularan softver je dizajniran da zaštiti vaš sistem od virusa i malvera. Antivirusni sadrži komponente, koje pruža korisniku bezbedan boravak u mrežnom saobraćaju i proverava mogućie pretnje. AVG povećava performanse računara tako što skenirana sistem, otkriva i ispravlja probleme u vezane za registri greške i fragmentacije, oštećenih nalepnica i nepotrebnih fajlova. Softver ima filter, koji štiti e-mail od spama i pruža aktivnu zaštitu od krađe poverljivih podataka.

Glavne karakteristike:

  • Zaštita sistema od različitih tipova virusa
  • Provera internet saobraćaj zbog pretnji
  • Poboljšanje performansi sistema
  • Spam filtriranje