Microsoft Srbija

Servis kompjutera Beograd > Microsoft Srbija

Poštovani korisnici, na ovoj stranici možete pratiti najnovuja zbivanja vezana za Microsoft Srbija korporaciju.

%Servis%kompjutera
Microsoft Srbija

Mnogi verovatno ne znaju da je Beogradska kancelarija kompanije Microsoft počela sa radom još davne 2002. godine. 2010. godine, najnovije verzije – Windows 7 i Office 2010, promovisane su u Srbiji u istom trenutku kad i svuda u svetu. Krajem 2012. godine i Microsoft Windows 8 stigao je u Srbiju, takođe u isto vreme kao i u celom svetu.

Od 2004. godine svi Microsoft programi dostupni su ovdašnjim korisnicima i na srpskom jeziku, a ključni programi iz Office sistema (Word, Excel, Power Point, Outlook) dostupni su na oba naša pisma, ćirilici i latinici.

Svi projekti Microsofta u našoj zemlji priznati, kako na najvišem nivou korporacije, tako i od strane miliona korisnika koji ih svakodnevno primenjuju, promovišu i ucrtavaju Srbiju kao važnu tačku na tehnološkoj mapi sveta.

Microsoft Srbija vam omogućava tehničku podršku u realnom vremenu 365 dana u godini, kako za fizička tako i za pravna lica.

%Servis%kompjutera
Microsoft Srbija – podrška na svim windows uređajima

U narednim tekstovima, pokušaćemo da vas informišemo o svim novostima, koje nudi kompanija Microsoft, ali i o poteškoćama sa kojima se korisnici nalaze tokom rada i njihovom rešavanju.