Servis

 

%Servis%kompjutera

Osvežite svoj laptop novim operativnim sistemom

bez straha od gubitaka podataka

Svim korisnicima koji se odluče za čišćenje laptopa od prašine

POKLANJAMO 20 % POPUSTA

za instalaciju operativnog sistema !!!

POPUST ZA ŠKOLARCE !!!

VELIKA JESENJA AKCIJA !!!

%Servis%kompjutera

Od 01.09. pa sve do 30.09. možete ostvariti sjajnih 10% popusta na sve usluge ukoliko pri dolasku u naš servis na uvid donesete đačku knjižicu . Neophodno je prisustvo učenika kome knjižica pripada.

 

 

PRE NEGO ŠTO OTPIŠETE SVOJ KOMPJUTER DOPUSTITE NAŠEM SERVISU DA VAM POKAŽE DA MOŽE BITI OPET KAO NOV!

Kad prepuštate svoj kompjuter u ruke drugoj strani ( službenom servisu , prijatelju , ili nekom trecćem ) da bi popravila kvar na njemu , najvažnija stvar o kojoj treba voditi računa je da se servisni postupak sastoji od pravilne i najjeftinije procedure i visokih kriterijuma kao što su precizna analiza uzroka kvara , zaštita klijentovih podataka , maksimalna optimizacija troška pri popravci , testiranje kvaliteta novih elemenata i dvostruka provera izvođenja servisnog postupka . Većina ljudi to ne čini što za posledicu ima da neretko požale svoj odlazak u servis ili da se vrate s neispravnim računarom kući u zabludi da je servis neisplativ , a zapravo nije tako . Evo što se dešava kada poverite svoj računar u ruke našem servisnom timu:

%Servis%kompjutera

Glavni prioritet prilikom servisiranja stavlja se na zaštitu podataka . Unapred predviđamo svaku mogućnost gubitka podataka , te ih pravovremeno uz obaveštenje klijenta po potrebi i spašavamo na spoljnom disku eliminišucći svaki rizik njihovog gubitka . Svaki novi element kojim se prilikom servisa zamenjuje Vaš stari i pokvareni prolazi kroz metodu dvostruke analize kvaliteta i pouzdanosti nezavisno od dobavljača . Nakon toga se tek ugrađuje u računar pomocću sofisticirane dijagnostičko – servisne opreme . Zamena i ugrađivanje novih elemenata u računar vrši se pod strogo kontrolisanim tehničkim uslovima i pod nadzorom još najmanje jednog nadzornog servisera čime se dostiže najviši stepen efikasnosti.

 

NE ČEKAJTE, VEĆ REAGUJTE NA VREME

Korisnici usluga našeg tima za popravku kako prenosnih ( laptop ) tako i desktop računara vrše servisne usluge za Vas po najvišim standardima kvaliteta i efikasnosti . Naše cene i kvalitet servisa razlikuje se bitno od ostalih servisa po sledecćem faktoru . Popravljamo ono što ostali zamenjuju novim delovima , a nove delove kada moramo koristiti dobijamo zbog veleprodaje po najnižim cenama , pa ih tako i zadržavamo najnižima prema našim kupcima i radimo integraciju zadržavajucći uslugu najviše vrednosti po ceni koju ostali ne mogu ponuditi ni uz najbolju volju

%Servis%kompjutera

Popravke , nadogradnje , čišćenje od nakupljene prašine u ventilatoru , vrhunska antivirusna zaštita .
Popravka svih modela laptopova .
Toshiba, Acer , Asus , Dell , Fujitsu Siemens , Gigabite , HP , Compaq , IBM , LG , Lenovo , MSI , Samsung
Usluge • čišcćenje laptopa od prašinezamena tastaturazamena DC konektorazamena punjačazamena ekrana na laptopuzamena inverterazamena flet kablovazamena kučišta i poklopaca itd ..

Svakom računaru koje nam dolazi pristupa se kao individualnom slučaju . To znači da se prilikom servisnog postupka vecć ustanovljenog kvara prate i uočavaju i nove prepoznatljive naznake buducćih kvarova , kao npr . zatvoreni odvodi za hlađenje , prisustvo malvare-ima, adware-ima, spyware-ima i virusima itd … pa se i njihova sanacija uključuje u uslugu. Prosto rečeno , unapred predviđamo i kvarove koji bi vam se mogli uskoro pojaviti pa i njih usput rešavamo i na taj način Vas pošteđujemo nepotrebnih muka kao i troškova vremena i novaca .

%Servis%kompjutera

Pokvario Vam se kompjuter ili programi ne funkcionišu baš kako treba?
PC MASTER servis kompjutera , najtraženiji servisni tim za laptopove u 2014. godini. Preko 1500 servisa i zadovoljnih klijenata u tekućoj godini!

Nakon dijagnostike pristupa se kreiranju najoptimalnijeg rešenja u otklanjanju kvara Vašeg računara. Klijentima se nude efikasna rešenja koja omogucćavaju čak i onima sa tanjim budžetima istu svrhu za znatno manje cene u odnosu na ostale servise . Klijent se upoznaje sa načinom na koji servis pristupa rešavanju problema i sam odlučuje o konačnom rešenju uz stručnu konsultaciju našeg servisnog tima.

%Servis%kompjutera

I za kraj. Prilikom ustupanja svog računara našem servisnom timu pred Vama se nalazi profesionalna servisna procedura koja garantuje maksimalnu sigurnost popravke , vrhunske performanse , zaštitu podataka i najduži mogući vek trajanja popravljenog računara postignutog kroz najnižu cenu za klijenta.

Kvalitetna i brza usluga, povoljne cene. Veliki izbor novih i polovnih delova, garancija. Ostvorite fantastične popuste do 20%. Plaćanje karticama, čekovima, virmansko plaćanje[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]